Кадър: Нова ТвПредседателят на парламента Цвета Караянчева влиза на операция. Тя има фрактура

...
Кадър: Нова ТвПредседателят на парламента Цвета Караянчева влиза на операция. Тя има фрактура
Коментари Харесай

Лекар обяви какво предскои на Цвета Караянчева след катастрофата. Тя е

Кадър: Нова Тв

Председателят на парламента Цвета Караянчева влиза на интервенция. Тя има фрактура на лява раменна става и би трябвало да бъде оправена. Това сподели пред публицисти шефът на Университетска болница “Лозенец ” проф. доктор Любомир Спасов, съобщи Нова телевизия.

По-рано през днешния ден автомобилът, в който ръководителят на парламента Цвета Караянчева пътува по пътя Шумен-Силистра, катастрофира. Караянчева бе превозена от шуменската болница с хеликоптер.

" Когато дойде ѝ направихме всички типове проучвания - скенер, магнитен резонанс, ехография на коремни органи и други ", изясни Спасов.

На въпрос какво е наложило превозването ѝ с хеликоптер, той съобщи: " Никой не може да се ориентира какво е било положението ѝ след злополука, дали има вътрешен кръвоизлив или не. Тук направихме скенер на главата, шийните прешлени. В незабавни обстановки това се преценя на място. Аз я видях, тя беше в устойчиво положение, само че с доста мощна болежка по време на превоза. Обезболихме я и я изследвахме. Възстановяването на госпожа Караянчева в този момент зависи от доста фактори, само че допускам, че до рамките на един месец тя ще бъде безусловно възобновена и трудоспособна. По мои данни тя е единственият потърпевш в злополуката ", сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Collector (преди 1 минута) Рейтинг: 17937 | Одобрение: 12747 Ако е съществено раздробена костта, няма да се мине без железна остеосинтеза и екстракцио на фрагменти. COLLECTOR OF ENVY AND HATRED ООД Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР